NettiVarastosta tuli OGOship
Suomessa NettiVarasto-brändillä toimiva kokonaisvaltainen logistiikkaratkaisu on saanut vierelleen kansainvälisen OGOship -nimen. OGOshipilla on innovatiivista osaamista sekä logistiikan palvelukokonaisuus, johon liittyy merkittävä markkinapotentiaali kasvavassa verkkokauppamarkkinassa. OGOship keskittyy palvelemaan asiakkaitaan monipuolisesti tukien verkkokauppojen kansainvälistä kasvua, riippumatta lähetysten volyymistä.  

Verkossa tapahtuva kauppa kasvaa Suomessa ja maailmalla
Viime vuonna Euroopassa käytiin verkkokauppaa 530 miljardilla eurolla. Kasvua edelliseen vuoteen verrattuna oli 15 prosenttia. Kuluvalle vuodelle verkkokaupan liikevaihdon ennustetaan nousevan noin 602 miljardiin euroon, mikä tarkoittaa lähes 14 prosentin vuotuista kasvuvauhtia. Näin kertoo heinäkuussa julkaistu The European Ecommerce Report 2017 -raportti. Logistiikan ulkoistaminen on tähän asti ollut vain suurten verkkokauppojen saatavilla. Logistiikan toimintojen ulkoistaminen on perinteisesti hankalaa ja aloittaminen vaivalloista. Ulkoistamisen tuomista hyödyistä ovat voineet hyötyä vain suuremmat toimijat. Kuitenkin suurin osa Suomessakin toimivasta 8000 verkkokaupasta on pieniä, samoin kuin Euroopan 500.000 verkkokaupasta.

Pienten verkkokauppojen kansainvälisen kaupan esteet liittyvät logistiikkaosaamiseen
Verkkokauppaa ei pitäisi joutua rajoittamaan maiden rajojen mukaan, mutta kansainväliset toimitukset ovat kaupan este monelle pienelle  ja keskisuurelle verkkokaupalle. Suurimpina haasteina kansainvälisen kaupan kasvulle ovat: toimituskulut pienillä tavaramäärillä, kansainväliset palautukset, kiristynyt hintakilpailu sekä ulkomaisten asiakkaiden tavoittaminen.

OGOship nostaa pienet ja suuret verkkokaupat kilpailemaan suurten verkkokauppojen rinnalla hoitamalla tavaravirrat ja varastonhallinnan
OGOship on tehnyt logistiikan ja varastoinnin ulkoistamisesta helppoa ja mahdollistaa sen kaikenkokoisille verkkokaupoille Suomessa ja Euroopassa. OGOship tarjoaa asiakkailleen automaattiset lähetykset ympäri maailman globaalien logistiikkasopimusten avulla. Valmiiksi neuvoteltujen volyymisopimusten avulla verkkokauppa pystyy toimittamaan kustannustehokkaasti ympäri maailman.

OGOshipin varastonohjausjärjestelmä on integroitavissa yleisimpiin verkkokauppoihin veloituksetta. Palvelun käynnistäminen on riskitöntä, nopeaa ja helppoa. Ainutlaatuiseen palvelukokonaisuuteen kuuluvat myös lisäarvopalvelut, jotka ovat itsessään monelle pienemmälle toimijalle tapa tehdä liiketoimintaa ison verkkokaupan tapaan. Lisäarvopalveluita ovat mm. 3D-tuotekuvaukset, edistyneet varaston raportoinnit, luksus-paketoinnit, kiireelliset lähetykset, erilaiset mainosprintit lähetyksiin, ekologinen kierrätyspaketti sekä mahdollisuus päästä osaksi laajaa verkkokauppojen tuoteverkostoa.

http://nettivarasto.fi/