FiBAN hakee uutta toimitusjohtajaa!

January 16, 2023

FiBAN on yksi maailman suurimmista ja aktiivisimmista bisnesenkeliverkostoista, johon kuuluu yli 650 hyväksyttyä sijoittajajäsentä. Aiemman toimitusjohtajan siirtyessä kasvuyrityksen johtoon, haemme sinua kasvuyrityssijoittamiseen ja Suomen talouden kasvattamiseen intohimoisesti suhtautuva uusi toimitusjohtaja.

Finnish Business Angels Network (FiBAN) on suomalainen, voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on edistää yksityishenkilöiden sijoittamista listaamattomiin kasvuyrityksiin. Suomen bisnesenkeliverkoston tarkoituksena on kasvattaa ja kehittää yksityisten sijoittajien ammattikuntaa. FiBAN on yksi maailman suurimmista ja aktiivisimmista bisnesenkeliverkostoista, johon kuuluu yli 650 hyväksyttyä sijoittajajäsentä. Toiminta perustuu haluun vaikuttaa suomalaisen liike-elämän kehittymiseen, BKT:n kasvuun ja uusien työpaikkojen syntyyn kasvuyritysten kautta. 

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä kasvuyrityksen johtoon, haemme sinua kasvuyrityssijoittamiseen ja Suomen talouden kasvattamiseen intohimoisesti suhtautuva uusi toimitusjohtaja.

Tehtävässä

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on: 

Heräsikö kiinnostuksesi? 

Kysy lisätietoja tehtävästä Inhuntin Senior Headhuntereilta 
Jari Tourunen, p. 040 056 0836
tai Tarja Ilvonen, p. 050 569 1921.

Hae tehtävää Inhuntin sivuilla.