“Saimme kerättyä yritykseen pääoman lisäksi huomattavan määrän kansainvälistä osaamista, kun sijoittajiin lukeutui muun muassa huippusuositun Carcassonne-lautapelin julkaisija Hans Im Glück, Bang!-korttipelin julkaisija dV Giochi, Sisu Game Ventures sekä maailmankuulu lautapelisuunnittelija Eric M. Lang. Onnistunut kierros osoittaa, että kehityksessä olevalle sovellukselle on huima kiinnostus”, toteaa toimitusjohtaja Jouni Jussila.

“Lautapelit ovat suositumpia kuin koskaan, mutta niiden opetteluun ei ole vieläkään hyvää tapaa. Toisin kuin tietokone- ja mobiilipelien kanssa, pelaajat eivät pääse heti pelien kimppuun ja usein modernit lautapelit sisältävät sivukaupalla sääntöjä. Dized ratkaisee tämän ongelman, mutta sen lisäksi sovellus tuo myös muita ominaisuuksia pelaajille, kuten ajantasaisen säännönhakutyökalun, ladattavia lisäsisältöjä sekä yhteisön vuorovaikutuksen.”

Playmore Games laajentuu myös vauhdikkaasti ja yritykseen palkataan jatkuvasti uutta osaamista. Kerätty rahoitus auttaa kasvavissa henkilöstökuluissa.

“Monipuolisen sovelluksen ja sen sisältöjen kehittäminen on valtava haaste ja vaatii useita eri alojen ammattilaisia. Tästä syystä jo kerätyn rahoituksen lisäksi haemme lisäresursseja nopeaa kasvua varten syyskuussa järjestettävällä joukkorahoituskampanjalla”, Jussila summaa.

Playmore Games on vuonna 2014 perustettu pohjoiskarjalainen yritys.