”Olemme pystyneet todentamaan ratkaisumme toimivuuden ja lisäarvon kotimaassa ja olemme iloisia päästessämme laajentamaan toimintaamme uusille markkinoille. FiBANin bisnesenkeliverkosto on ollut meille erittäin arvokas oman rahoituksen keräämisessä. Kerätyn rahoituksen voimin pystymme keskittymään myynnin kasvattamiseen niin kotimaassa kuin myös kansainvälisilläkin markkinoilla. Tekesin myöntämä tuotekehitysrahoitus auttaa meitä lisäksi hiomaan ratkaisuamme entistä houkuttelevammaksi. Tulemme myös jatkamaan vielä oman pääoman ehtoisen rahoituksen keräämistä.” kertoo Future Dialogin toimitusjohtaja Erno Launo.

Annukka Mickelsson on yksi kuudesta FiBANin jäsenestä, joka on sijoittanut Future Dialogiin. ”Kansalaisten osallisuus lähialueiden ja kaupunkien kehittämisessä hakee näppärää väylää. Future Dialogilla on konsepti, jossa osallistaminen on välitöntä ja hauskaa. Sisällöt ovat kohdennettavissa ja vastausmuotoja on useita kyselyistä aina vapaaseen sanaan asti. Alusta on täysin lokalisoitavissa niin Suomeksi kuin Savoksikin ja on jo valmis myös kansainväliseen levitykseen. Sinällään alustaa voidaan hyödyntää minkä tahansa yhteisön kehittämiseen”. Mickelsson summaa.

Future Dialog tuottaa mobiilia yhteisöalustaa, jonka avulla esim. kaupungit, oppilaitokset ja puolueet voivat osallistaa sidosyhmänsä yhteisten asioiden kehittämiseen jatkuvan mobiilin dialogin avulla. Ratkaisu koostuu sekä asiakaskohtaisesti brändätystä applikaatiosta, että selainkäyttöisestä sisällönhallinta- ja analytiikkapaneelista, jotka yhdessä mahdollistavat monipuolisen tiedonkeräämisen, tiedon analysoinnin ja asiakasymmärryksen.

”Olemme keränneet ratkaisullemme validaatiota reilun vuoden. Asiakkaamme ovat keränneet satoja tuhansia palautteita sovellustemme kautta. He ovat pystyneet tarjoamaan yhteisöjensä jäsenille hauskan ja pelillistetyn tavan vaikuttaa ja ottaa kantaa. Visionamme on tarjota asiakkaillemme johtava mobiili yhteisöalusta, jonka avulla yhteisöjen jäsenet tuodaan aidosti kehityksen keskiöön.” Launo iloitsee.

Lisätietoja:
Erno Launo, toimitusjohtaja, p. +358 400 551 502
www.futuredialog.fi