”Asiakkaamme ovat löytäneet Futures Platformin osaksi strategiatyötään”, iloitsee toimitusjohtaja Ville Vanhala. ”Meillä on nyt Suomessa yli neljäkymmentä asiakasta, jotka visualisoivat tulevaisuuttaan Futures Platformin avulla. ’Product-market fit’ on löytynyt. Asiakaskuntamme jakaantuu melko tasan konsulttiyhtiöiden, julkisorganisaatioiden ja isojen yritysten kesken. Julkisia referenssejämme ovat mm. Fiskars, Kemira, Telia, Tekes ja Opetushallitus. Tarve tuotteellemme on universaali, joten tästä on hyvä jatkaa kansainvälistämään toimintaa”, Vanhala jatkaa.

”On hienoa nähdä, että sijoittajat luottavat Futures Platformin tuotteeseen ja tiimiin”, toteaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja Markko Vaarnas. ”Saimme puolen miljoonan jatkorahoituskierroksen kasaan vain kuudessa viikossa, mikä kertoo yrityksen vahvoista näytöistä sekä momentumista tulevaisuuden ennakointityövälineiden markkinoilla. On lisäksi hienoa, että tällä sijoituskierroksella on mukana sekä alkuperäisiä sijoittajia että uusia kiinnostuneita”, Vaarnas lisää.

”Futures Platform on kiinnostava yhtiö erityisesti siksi, että sen kehittämä työkalu tekee tulevaisuuden riskien ja mahdollisuuksien kartoituksen tiimeissä helpoksi, visuaaliseksi ja vuorovaikutukselliseksi. Se auttaa organisaatioita merkittävästi heidän kaukokatseisuudessaan. Futures Platformin SaaS-pohjainen B2B-liiketoimintamalli on myös kansainvälisesti skaalautuva, ja heillä on vahva ja kokenut tiimi, kertoo sijoituspäätöksensä taustoista Lontoossa digitaalista yrittäjäuraa pitkään tehnyt Juha Koski.

Kaikkiaan tässä sijoituskierroksessa ovat mukana Juha Koski, Antti Kemppainen, Ilves Invest, Matti Lapinleimu, Gorilla Ventures, Winterbackwoods Oy, Lennu Keinänen, Tero Sarkkinen, Netprofile Growth+, Pasi Tolmunen, Accio Oy sekä Timo Hiltunen.

Futures Platformia™ voi kokeilla ilmaiseksi ja arvioida sen soveltuvuutta omalle organisaatiolle. Lataa ilmainen kokeiluversio täältä.

Futures Platform™
Futures Platform™ on verkkopohjainen trendikartta, joka auttaa organisaatioita muodostamaan kokonaiskuvan omasta tulevaisuudestaan ja tekemään muuttuvassa maailmassa perusteltuja strategisia valintoja. Työkalu sisältää ennakoinnin huippuammattilaisten tuottamia artikkeleita ja videoita trendeistä ja muutosilmiöistä. Käyttäjät voivat lisätä mukaan omia havaintojaan, arvioida yhdessä muutosten vaikutusta omaan toimintakenttäänsä sekä suunnitella toimenpiteitä joilla tarttua avautuviin mahdollisuuksiin ja uhkiin. Futures Platformin™ avulla organisaatiot pysyvät jatkuvasti kartalla itselleen tärkeistä tulevaisuuden teemoista.