Deal Flow Managerina toimit linkkinä alkuvaiheen kasvuyritysten ja FiBANin sijoittajien välillä. Tehtävään kuuluu FiBANin sijoittajille tarkoitettujen palveluiden kehittäminen ja laadun varmistaminen. Vastaat koko deal flow prosessista, alkaen pre-screeningistä, hyvien kohdeyritysten löytämiseen ja sijoituskeskusteluiden fasilitoimiseen. Lisäksi tilastojen ja datan hallinta, sekä analyysien tekeminen, ovat vastuullasi.

Tarjoamme työn keskeisessä roolissa Suomen taloudelle tärkeällä alueella. Pääset työskentelemään eturivin enkelisijoittajien ja kasvuyhtiöiden kanssa. Pääasiassa työskentelet osana kunnianhimoista viiden hengen tiimiämme, mukavassa toimistossamme Helsingin Maria 01:ssä. Työ vaatii jonkin verran joustoa työajoissa, mm. tapahtumien järjestämiseen iltaisin sekä satunnaista matkustelua, lähinnä Suomessa. 

Odotamme sinulta intohimoista suhdetta innovaatioiden hyödyntämiseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuyrityksiin sijoittamiseen. Sinulla on tehtävään sopiva tutkinto, sopivaa työkokemusta sekä tuntemusta Suomen kasvuyrityskentästä ja rahoitusalasta. Olet joukkuepelaaja ja työskentelet luontevasti niin osana tiimiä kun yksin. Oma-aloitteisuus sekä ongelmanratkaisukyky on edellytys työn hyvälle suorittamiselle. Sopeudut tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja sinulla on erinomainen paineensietokyky. Hallitset tärkeimmät digitaaliset työvälineet, ja sinulla on erinomainen suomen ja englannin suullinen sekä kirjallinen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään viimeistään maanantaina 26.8. tämän linkin kautta.
Paikka täytetään mahdollisimman nopeasti sopivan ehdokkaan löydyttyä.